0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Tapijtreiniging in Amsterdam

Een kopje koffie over de vloer of modder die wel heel erg hardnekkig blijkt te zijn: tapijten zijn prachtig, maar ook snel vuil. Om lang van een kleed te kunnen genieten is het belangrijk dat het regelmatig grondig gereinigd wordt. Wilt u uw tapijt laten reinigen door een professional? In de regio Amsterdam zijn wij het schoonmaakbedrijf dat u hiervoor inschakelt. We hebben al veel tevreden opdrachtgevers mogen helpen en voegen uw bedrijf graag aan onze schoonmaaklijst toe!

Tapijt schoonmaken: de opties

Wilt u uw vloerkleed reinigen? Welk type tapijt u ook heeft, wij kunnen het schoonmaakproces voor u verzorgen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende soorten vloerkleed:

  • hoogpolig
  • laagpolig
  • Perzisch
  • wollen

Wij streven altijd naar optimale service op maat voor onze klanten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u passend van dienst kunnen zijn met onze expertise op het gebied van tapijt schoonmaken.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Pleeg dan een telefoontje naar 0800 255 3733, of vul ons online contactformulier in. Voor nauwkeurige tapijtreiniging in of om Amsterdam zijn wij uw aangewezen specialist!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606