085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Amsterdam

Tapijtreiniging in Amsterdam

Een kopje koffie over de vloer of modder die wel heel erg hardnekkig blijkt te zijn: tapijten zijn prachtig, maar ook snel vuil. Om lang van een kleed te kunnen genieten is het belangrijk dat het regelmatig grondig gereinigd wordt. Wilt u uw tapijt laten reinigen door een professional? In de regio Amsterdam zijn wij het schoonmaakbedrijf dat u hiervoor inschakelt. We hebben al veel tevreden opdrachtgevers mogen helpen en voegen uw bedrijf graag aan onze schoonmaaklijst toe!

Tapijt schoonmaken: de opties

Wilt u uw vloerkleed reinigen? Welk type tapijt u ook heeft, wij kunnen het schoonmaakproces voor u verzorgen. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende soorten vloerkleed:

  • hoogpolig
  • laagpolig
  • Perzisch
  • wollen

Wij streven altijd naar optimale service op maat voor onze klanten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u passend van dienst kunnen zijn met onze expertise op het gebied van tapijt schoonmaken.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Pleeg dan een telefoontje naar 085 - 106 1600, of vul ons online contactformulier in. Voor nauwkeurige tapijtreiniging in of om Amsterdam zijn wij uw aangewezen specialist!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606