0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Contact met uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in de regio Amsterdam? Of het nu om een gehele winkel, school of kantoor gaat, wij zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, een offerte van ons schoonmaakbedrijf aanvragen of ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op.

We zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Onze schoonmaakspecialisten staan in Amsterdam en omstreken voor u klaar!

Schoonmaak offerte aanvragen

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606