085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Amsterdam

Contact met uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in de regio Amsterdam? Of het nu om een gehele winkel, school of kantoor gaat, wij zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, een offerte van ons schoonmaakbedrijf aanvragen of ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op.

We zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 085 - 106 1600. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Onze schoonmaakspecialisten staan in Amsterdam en omstreken voor u klaar!

Schoonmaak offerte aanvragen

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606