0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Marmeren vloer schoonmaken in Amsterdam

Een vloer van marmer geeft veel uitstraling aan een kamer. Het is echter ook een vloertype dat zacht en poreus is en snel beschadigd raakt. Daarom moet het reinigen van dit vloertype niet alleen goed en grondig, maar ook zeer zorgvuldig gebeuren. Bij een professioneel schoonmaakbedrijf weet u zeker dat uw vloer in de juiste handen is. Uw marmeren vloer schoonmaken laat u in de regio Amsterdam daarom over aan onze ervaren medewerkers.

Schoonmaak en onderhoud van uw marmeren vloer

Morst u koffie, wijn of sinaasappelsap op het marmer? Maak dit dan meteen schoon. Marmer is namelijk gevoelig voor zuren die in deze dranken gevonden worden. Ook met het gebruiken van schoonmaakmiddelen moet u goed opletten. Sommige producten zorgen namelijk niet voor een frisse vloer, maar voor beschadiging.

Uw marmeren vloer onderhouden en schoonmaken kunt u daarom het best uitbesteden aan een echte kenner. Onze medewerkers hebben veel ervaring met deze vloersoort en zorgen ervoor dat uw vloer er in no-time weer keurig schoon bijligt. Ons bedrijf biedt maatwerk en persoonlijke service, en staat voor uw bedrijf klaar. Marmeren vloer reinigen en onderhouden? U kunt op onze specialisten rekenen!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606