0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Natuurstenen vloer schoonmaken in Amsterdam

Met een natuurstenen vloer in uw bedrijf of woning heeft u een keuze gemaakt waar u jaren mee vooruit kunt. Naast duurzaam is deze ondergrond ook zeer slijtvast. Om de vloer in goede staat te houden, is het wel belangrijk dat u deze goed reinigt en onderhoudt. We raden u aan om dit door een professional te laten doen. Laat uw natuurstenen vloer schoonmaken door onze medewerkers. Dit bespaart u veel tijd en zorgt voor optimale kwaliteit. Ervaar het zelf en doe een beroep op onze snelle service!

Natuursteen vloer onderhoud

Of u nu een vloer van basalt, graniet of leisteen heeft, uw natuurstenen vloer reinigen kunt u aan ons overlaten. Onze dienstverlening gaat echter verder dan uitsluitend schoonmaken. Ook voor onderhoud van uw natuursteen vloer kunt u een beroep op ons doen. Moet er bijvoorbeeld kalkaanslag worden verwijderd? Wij staan voor u klaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en dienstverlening? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact op. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. Natuurstenen vloer schoonmaken in Amsterdam of omgeving? Neem contact op met ons bedrijf, want we helpen u graag!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606