020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Schoonmaakonderhoud in Amsterdam

Het grote voordeel van een contract met een schoonmaakbedrijf is dat u niet meer om hoeft te kijken naar het reinigen. Zoekt u een ervaren specialist die dit voor u uit handen kan nemen? Voor schoonmaak en onderhoud klopt u in de regio Amsterdam aan bij onze schoonmakers. Wij verzorgen graag de schoonmaakwerkzaamheden voor u bedrijf. Wilt u dagelijks een specialist inschakelen voor het reinigen van uw bedrijf? Voor snelle en zorgvuldige periodieke schoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiest u ons voor schoonmaakonderhoud?

Als reinigingsbedrijf streven we naar lange, duurzame relaties met onze klanten. We zijn een compacte en effectieve organisatie, waardoor we vlug kunnen inspringen op de wensen van een opdrachtgever. U weet bij ons precies waar u aan toe bent: bij ons kiest u voor kwaliteit. Dankzij een vast aanspreekpunt hoeft u zaken nooit twee keer uit te leggen. Voor de schoonmaak gebruiken we milieuvriendelijke middelen: niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar ook voor de mens.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van schoonmaakonderhoud? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. In Amsterdam en omstreken kunt u op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging