0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Schoonmaakonderhoud in Amsterdam

Het grote voordeel van een contract met een schoonmaakbedrijf is dat u niet meer om hoeft te kijken naar het reinigen. Zoekt u een ervaren specialist die dit voor u uit handen kan nemen? Voor schoonmaak en onderhoud klopt u in de regio Amsterdam aan bij onze schoonmakers. Wij verzorgen graag de schoonmaakwerkzaamheden voor u bedrijf. Wilt u dagelijks een specialist inschakelen voor het reinigen van uw bedrijf? Voor snelle en zorgvuldige periodieke schoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiest u ons voor schoonmaakonderhoud?

Als reinigingsbedrijf streven we naar lange, duurzame relaties met onze klanten. We zijn een compacte en effectieve organisatie, waardoor we vlug kunnen inspringen op de wensen van een opdrachtgever. U weet bij ons precies waar u aan toe bent: bij ons kiest u voor kwaliteit. Dankzij een vast aanspreekpunt hoeft u zaken nooit twee keer uit te leggen. Voor de schoonmaak gebruiken we milieuvriendelijke middelen: niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar ook voor de mens.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van schoonmaakonderhoud? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer. In Amsterdam en omstreken kunt u op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606