085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaak in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaak die werkzaam is in Amsterdam

Linoleum onderhoud in Amsterdam

Linoleum is een prachtige ondergrond en is vooral als vloer geschikt voor veel professionele situaties, zoals in ziekenhuizen of sportruimtes. Linoleum vereist echter aandacht om de vloer in goede staat te houden. Wilt u dit overlaten aan een professional? Dan is ons schoonmaakbedrijf u in de regio Amsterdam graag van dienst. Wist u trouwens dat marmoleum een merknaam is voor een type linoleum? Dus of we het nu over linoleum of marmoleum onderhoud hebben, in beide gevallen voeren wij dit met plezier voor u uit.

Linoleum en marmoleum reinigen

Marmoleum schoonmaken lijkt misschien niet al te lastig. Er moet wel echter wel goed worden opgelet. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief voor dit type ondergrond. Hiermee gaat de laag lijnolie verloren, terwijl dit juist een essentieel onderdeel is van de vloer. Een linoleum vloer schoonmaken overlaten aan een ervaren professional scheelt u niet alleen tijd, het verzekert u ook van de juiste aanpak.

Naast linoleum reinigen kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht. We kunnen bijvoorbeeld de marmoleum vloer in de was zetten. Daarmee wordt er een beschermende laag aangebracht. Dit verlengt de levensduur van de vloer!

Meer informatie

Wilt u meer weten over linoleum onderhoud en reiniging? Neem dan eens contact met onze medewerkers op. Vul ons online contactformulier in, of bel ons op het nummer 085 - 106 1600. Als schoonmaakexpert staan we in en om Amsterdam voor u paraat!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een schoonmaak die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606