0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Linoleum onderhoud in Amsterdam

Linoleum is een prachtige ondergrond en is vooral als vloer geschikt voor veel professionele situaties, zoals in ziekenhuizen of sportruimtes. Linoleum vereist echter aandacht om de vloer in goede staat te houden. Wilt u dit overlaten aan een professional? Dan is ons schoonmaakbedrijf u in de regio Amsterdam graag van dienst. Wist u trouwens dat marmoleum een merknaam is voor een type linoleum? Dus of we het nu over linoleum of marmoleum onderhoud hebben, in beide gevallen voeren wij dit met plezier voor u uit.

Linoleum en marmoleum reinigen

Marmoleum schoonmaken lijkt misschien niet al te lastig. Er moet wel echter wel goed worden opgelet. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief voor dit type ondergrond. Hiermee gaat de laag lijnolie verloren, terwijl dit juist een essentieel onderdeel is van de vloer. Een linoleum vloer schoonmaken overlaten aan een ervaren professional scheelt u niet alleen tijd, het verzekert u ook van de juiste aanpak.

Naast linoleum reinigen kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht. We kunnen bijvoorbeeld de marmoleum vloer in de was zetten. Daarmee wordt er een beschermende laag aangebracht. Dit verlengt de levensduur van de vloer!

Meer informatie

Wilt u meer weten over linoleum onderhoud en reiniging? Neem dan eens contact met onze medewerkers op. Vul ons online contactformulier in, of bel ons op het nummer 0800 255 3733. Als schoonmaakexpert staan we in en om Amsterdam voor u paraat!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606