020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Linoleum onderhoud in Amsterdam

Linoleum is een prachtige ondergrond en is vooral als vloer geschikt voor veel professionele situaties, zoals in ziekenhuizen of sportruimtes. Linoleum vereist echter aandacht om de vloer in goede staat te houden. Wilt u dit overlaten aan een professional? Dan is ons schoonmaakbedrijf u in de regio Amsterdam graag van dienst. Wist u trouwens dat marmoleum een merknaam is voor een type linoleum? Dus of we het nu over linoleum of marmoleum onderhoud hebben, in beide gevallen voeren wij dit met plezier voor u uit.

Linoleum en marmoleum reinigen

Marmoleum schoonmaken lijkt misschien niet al te lastig. Er moet wel echter wel goed worden opgelet. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief voor dit type ondergrond. Hiermee gaat de laag lijnolie verloren, terwijl dit juist een essentieel onderdeel is van de vloer. Een linoleum vloer schoonmaken overlaten aan een ervaren professional scheelt u niet alleen tijd, het verzekert u ook van de juiste aanpak.

Naast linoleum reinigen kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht. We kunnen bijvoorbeeld de marmoleum vloer in de was zetten. Daarmee wordt er een beschermende laag aangebracht. Dit verlengt de levensduur van de vloer!

Meer informatie

Wilt u meer weten over linoleum onderhoud en reiniging? Neem dan eens contact met onze medewerkers op. Vul ons online contactformulier in, of bel ons op het nummer 020 - 794 71 87. Als schoonmaakexpert staan we in en om Amsterdam voor u paraat!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging