020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Bedrijfsschoonmaak in Amsterdam

Een schone werkomgeving is belangrijk voor tevreden en productieve werknemers. Het schoonmaken van uw bedrijf moet daarom altijd goed en grondig gebeuren. Bent u in Amsterdam of omgeving op zoek naar een organisatie die dit voor u uit handen kan nemen? Dan zijn wij uw aangewezen specialist. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over uitgebreide ervaring en deze zetten ze met plezier voor u in. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming elke dag schoon en netjes is!

Schoonmaken bedrijven: onze dienstverlening

Een schoon bedrijf is niet alleen belangrijk voor uw werknemers, het is ook een belangrijk visitekaartje: het zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Kantoren reinigen vormt daarom een groot onderdeel van onze werkzaamheden. Maar niet alleen voor het schoonmaken van bedrijven kunt u ons inschakelen. Ook voor andere locaties kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan:

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u ons meteen inschakelen voor bedrijfsschoonmaak? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden. Bel ons op het nummer 020 - 794 71 87, of vul ons online contactformulier in. We staan in de regio Amsterdam met plezier voor u klaar!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging