0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een schoonmaakbedrijf die werkzaam is in Amsterdam

Bedrijfsschoonmaak in Amsterdam

Een schone werkomgeving is belangrijk voor tevreden en productieve werknemers. Het schoonmaken van uw bedrijf moet daarom altijd goed en grondig gebeuren. Bent u in Amsterdam of omgeving op zoek naar een organisatie die dit voor u uit handen kan nemen? Dan zijn wij uw aangewezen specialist. Onze medewerkers beschikken stuk voor stuk over uitgebreide ervaring en deze zetten ze met plezier voor u in. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming elke dag schoon en netjes is!

Schoonmaken bedrijven: onze dienstverlening

Een schoon bedrijf is niet alleen belangrijk voor uw werknemers, het is ook een belangrijk visitekaartje: het zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Kantoren reinigen vormt daarom een groot onderdeel van onze werkzaamheden. Maar niet alleen voor het schoonmaken van bedrijven kunt u ons inschakelen. Ook voor andere locaties kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan:

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u ons meteen inschakelen voor bedrijfsschoonmaak? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, of vul ons online contactformulier in. We staan in de regio Amsterdam met plezier voor u klaar!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606