020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Uw schoonmaakbedrijf in Hoofddorp

Als u een onderneming heeft in Hoofddorp of omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres voor vakkundige schoonmaak. Van kantoren en bibliotheken tot hele winkelcentra en gemeentehuizen; wij zorgen voor een schone en hygiënische omgeving. Onze schoonmakers komen graag naar u toe om allerlei klussen op het gebied van schoonmaak te verrichten. U kunt er bovendien van op aan dat deze werkzaamheden gebeuren met de grootst mogelijke precisie en vakkundigheid. Geen plekje wordt overgeslagen en dat zorgt voor een brandschoon eindresultaat.

Contact voor schoonmaak bij uw bedrijf

Zit u nog te twijfelen of u de schoonmaak van uw bedrijfspand in Hoofddorp uit handen gaat geven? Dat is niet nodig, want u zult versteld staan van uw schone kantoor als de schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf langs zijn geweest. Profiteer daarom van onze kunde en expertise en maak een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 020 - 794 71 87, of door onderstaand contactformulier in te vullen. Een medewerker van ons bedrijf neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We zijn u met plezier van dienst!

Contactformulier

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging