020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Schoonmaakbedrijf inzetten op Schiphol

Bent u werkzaam op Schiphol en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de reiniging van uw bedrijf kan regelen? Het bedrijf dat alles kan reinigen, van toilet tot gate en van vertrekhal tot koffiehoek? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn van alle markten thuis. Ons werkgebied strekt zich onder andere uit tot Schiphol en dat geeft u de kans om te profiteren van onze professionele schoonmaakdiensten.

Contact voor professionele schoonmaak

Ook als u in de buurt van Schiphol woont doet u een beroep op ons schoonmaakbedrijf. Voor de schoonmaak van huizen, winkels en andersoortige panden draaien wij onze hand niet om. U kunt te allen tijde een offerte aanvragen, u krijgt binnen 24 uur antwoord! Dit doet u door te bellen naar telefoonnummer 020 - 794 71 87 of door onderstaand contactformulier in te vullen. Ook voor het maken van een directe afspraak, het aanvragen van meer informatie of voor advies neemt u contact op!

Contactformulier

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging