020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Ervaren glazenwasser in Amsterdam

Niets geeft zo’n schone indruk aan een woning of bedrijf als blinkende ruiten. Ramen lappen is echter een intensieve bezigheid die er vaak bij inschiet. Gelukkig kunt u dit ook aan een professional overlaten! U hoeft zich dan nooit meer druk te maken over vuile ramen. In de regio Amsterdam is Meer Facility niet alleen als schoonmaker, maar ook als glazenwassersbedrijf actief. Van rijtjeshuizen tot flats tot kantoren en scholen: wij zorgen ervoor dat u altijd ongehinderd naar buiten kunt kijken. Ervaar het zelf en doe een beroep op onze professionals!

Onze aanpak in glasbewassing

Als glazenwasser verschilt onze werkwijze per object. De ramen aan de buitenkant van woningen maken we in de regel op traditionele wijze schoon. Dat geldt ook voor alle ramen aan de binnenkant van een huis, school of bedrijf. Dit houdt in dat we vaak met een zeem en wisser aan de slag gaan. Wanneer het om de buitenzijde van een hoger gebouw gaat, zoals een hoog kantoor of een flat, gaan we over op telescoopbewassing. Hiermee kunnen we glas, gevelplaten, geluidswanden en kozijnen wassen tot een hoogte van dertien meter. Ook kunnen we een hoogwerker inzetten voor glasbewassing. Hiermee kunnen wij tot twintig meter de hoogte in.

U leest het al, als glazenwasser kunnen we u altijd passend van dienst zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op. Uw expert in glazenwasserij staat in en om Amsterdam voor u klaar!

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak
• Glasbewassing

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging