020 - 794 71 87

Schoonmaakbedrijf nodig in Amsterdam?

Schoonmaakbedrijf inschakelen in Amstelveen?

Heeft u een bedrijf in Amstelveen en wilt u graag profiteren van de uitstekende schoonmaakservice van ons schoonmaakbedrijf? Wilt u een ervaren en professionele schoonmaker inschakelen die uw bedrijfspand tot in de puntjes reinigt? Van kantine tot kantoor en van vloer tot plafond; wij verzorgen graag uw gehele schoonmaak. Voor iedere klus op het gebied van schoonmaak in Amstelveen en omgeving zijn wij beschikbaar. Zorg voor een prettige en schone werkomgeving en maak gebruik van onze service.

Onze diensten op het gebied van schoonmaak

In de regio Amstelveen kunt u ons onder andere inschakelen voor bedrijfsschoonmaak, kantinebeheer, eenmalige projecten en ga zo nog maar even door. Voor ons is schoonmaak een dagelijkse bezigheid! Direct professionele schoonmakers inhuren? Bel meteen naar telefoonnummer 020 - 794 71 87 of vul onderstaand contactformulier in. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

Offerte aanvragen

Via dit offerteformulier kunt u uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkzaamheden

• Vloer reinigen vanaf 40m²
• Scholen schoonmaken
• Kantoren reinigen
• VvE schoonmaken
• Opleveringsschoonmaak

Werkgebied

Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Katwijk aan Zee, Haarlem en Zandvoort.

Hoofdvestiging